Βενεζουέλα: Μαζεύουν σχολικά χαρίζοντας τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 24-10-2016 στις 18:56Προβολές: 1391venezuela tattoo

Την υποστήριξή τους στα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε στο σχολείο έδειξαν οι καλλιτέχνες τατουάζ της Βενεζουέλα. Οι καλλιτέχνες τατουάζ της Βενεζουέλας ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες για να κάνουν ένα δωρεάν τατουάζ. Για την ακρίβεια, το τατουάζ δεν ήταν εντελώς δωρεάν, αφού είχε ως προϋπόθεση την παροχή σχολικών ειδών για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Συνολικά 14 καλλιτέχνες «δώρισαν» τις υπηρεσίες και το ταλέντο τους, για το διήμερο που κατάφερε να συγκεντρώσει σχολικά είδη για 500 μαθητές υποβαθμισμένων περιοχών του Καράκας.

Περίπου 7,7 εκατομμύρια μαθητές επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες την περασμένη εβδομάδα, με την οικονομική και πολιτική κρίση να μαστίζει ανηλεώς τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και τις συνέπειές της να είναι κυρίως οι ελλείψεις σε βασικά αγαθά, όπως τροφή και φάρμακα.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα