Τα τατουάζ του Μουρίνιο που λίγοι ξέρουν
Δημοσιεύτηκε 25-10-2016 στις 14:08Προβολές: 1366Μουρίνιο Τατουάζ

Η αλήθεια είναι πως ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θέλει να δείχνει τα τατουάζ του. Επίσης αλήθεια είναι πως λίγοι ξέρουν πού τα έχει κάνει και τι σημαίνουν. Στη βιογραφία του που κυκλοφορεί, δίνονται απαντήσεις.

Μπορεί στις συνεντεύξεις ο Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ομιλητικός, κοινωνικός και εξωστρεφής, όμως δεν ισχύει το ίδιο όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή.

Στη βιογραφία του που κυκλοφορεί με τίτλο "Jose Mourinho: Up Close and Personal" αποκαλύπτεται το σημείο που ο Πορτογάλος έχει κάνει τατουάζ, αλλά και η σημασία τους. Μια λεπτομέρεια που μπορεί πολλοί να μην γνωρίζουν.

Ο "Special One" λοιπόν το 2013 "χτύπησε" στον καρπό του αριστερού του χεριού το παρατσούκλι της συζύγου του, Ματίλντε. Έχει γράψει "Tami" όπως την αποκαλεί, ενώ κυκλικά έχει γράψει και τα δύο ονόματα των παιδιών του, της Τίτα και του Ζούκα.

Μουρίνιο Τατουάζ

Μουρίνιο Τατουάζ)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα