Τατουάζ το πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια από συνεργάτη της
Δημοσιεύτηκε 13-02-2014 στις 13:09Προβολές: 1361Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται αυτή την περίοδο στο απόγειο της καριέρας της και δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της, ανάμεσα στους οποίους και κοντινοί της συνεργάτες. Ένας από αυτούς, ο Γιάννης Μαρκετάκης αποφάσισε να «χτυπήσει» σε τατουάζ επάνω του το πρόσωπο της όμορφης ηθοποιού.

Ο γνωστός make up artist και συνεργάτης της Ζέτας Μακρυπούλια εδώ και πολλά χρόνια, Γιάννης Μαρκετάκης, αποφάσισε να «χτυπήσει» σε τατουάζ στο χέρι του το πρόσωπο της Ζέτας στο Sake Tattoo, δείχνοντας έτσι, όπως φαίνεται, την έμπρακτη αγάπη του για την όμορφη ηθοποιό.

makrypoulia tattoo

Παρότι αποφάσισε να μην γράψει το όνομα της Ζέτα σε κάποιο σημείο του σχεδίου, η ομοιότητα της Ζέτας με τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram είναι παραπάνω από εμφανής.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης φρόντισε πάντως να συνοδέψει τη φωτογραφία που ανέβασε και με ένα σχόλιο αναφέροντας: «first session for my Medusa!! Thanks to Mr perfect Sake for such a great work!! You are a real artist bro!!», κάτι που σημαίνει ότι στο τελικό σχέδιο, η Ζέτα θα έχει την όψη Μέδουσας με φίδια αντί για μαλλιά.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το τελικό σχέδιο από τα παιδιά του Sake Tattoo Crew.


makrypoulia tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα