Η ιστορία πίσω από τα τατουάζ του Φιρμίνο
Δημοσιεύτηκε 23-11-2016 στις 21:03Προβολές: 1362firminio tattoo

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έχει τατουάζ στα Ελληνικά στο σώμα του. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι τι συμβολίζουν τα υπόλοιπα τατουάζ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για τα τατουάζ του και είπε ότι το δεξί του χέρι αντιπροσωπεύει τους γονείς του και τα μέλη της οικογένειας του. Ένα μήνυμα στα γερμανικά μεταφράζεται ως “Οικογένεια ατέλειωτη αγάπη”.

Επίσης, στο δεξί του χέρι έχει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για την αγάπη, ένα τετράφυλλο τριφύλλι ως σημάδι της τύχης, ένα σύμβολο της ειρήνης και το έτος 1991, που αντιπροσωπεύει τη χρονιά που γεννήθηκε.

Ο ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε ότι τα τατουάζ στο αριστερό βραχίονά του δεν έχουν κάποια έννοια, αλλά λέει ότι ψάχνει για ιδέες. Στο λαιμό του έχει, επίσης, τη λέξη «Deus», Θεός στα πορτογαλικά.

Και δεν τελειώνουν εκεί τα τατουάζ. Πάνω στο στήθος του έχει το όνομα της φίλης του αλλά και την κόρη του, επίσης, η λέξη «ευλογημένο» βρίσκεται στο στομάχι του.

firminio tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα