Διαβάστε το 34o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Νοέμβριος 2016) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 29-11-2016 στις 22:34Προβολές: 1384Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Νοεμβρίου 2016 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Στη μόνιμη στήλη μας «Tattoo School» σας παρουσιάζουμε αυτόν τον μήνα το Neo-Traditional στυλ που είναι μια μετεξέλιξη του κλασικού Traditional στυλ. Ουσιαστικά με αυτό κλείνουμε το γκρουπ των βασικών και πιο δημοφιλών στυλ της παγκόσμιας αγοράς και μπαίνουμε από δω και πέρα σε κάπως πιο εξεζητημένα στυλ και τεχνικές, μερικές από τις οποίες έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Πέραν του tattoo school, στο τεύχος Νοεμβρίου 2016 του ηλεκτρονικού μας περιοδικού δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο για την ψυχολογία του τατουάζ και όσων το κάνουν. Όπως θα διαπιστώσετε οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι πολύ φυσιολογική ανάγκη έκφρασης του ανθρώπου.

Πέραν αυτών έχουμε φυσικά και πολλά ακόμη άρθρα, ειδήσεις και κουτσομπολιά που αφορούν τον ευρύτερο χώρο του tattoo και του piercing σε όλο τον κόσμο.


Καλό διάβασμα και φροντίστε να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε και να μας δίνετε τις ιδέες σας.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Νοεμβρίου 2016 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 34 - November 2016

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα