Σέξι 20χρονη έβαλε σε... δημοπρασία τα οπίσθιά της για να της κάνουν τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 12-12-2016 στις 21:31Προβολές: 1371sexy but

Μια πολύ ασυνήθιστη ανάρτηση έγινε πρόσφατα στην ιστοσελίδα Trade Me, που ασχολείται με πωλήσεις προϊόντων μέσω δημοπρασιών στο διαδίκτυο. Μια 20χρονη κοπέλα από την Νέα Ζηλανδία, η Μπέιλι Πράις αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία ένα τμήμα των οπισθίων της όπου ο πλειοδότης θα αποφασίσει τι τατουάζ να χτυπήσει!

Η 20χρονη, που δηλώνει «άγριο κορίτσι», εξήγησε πως προέβη σε αυτό το... ακραίο μέτρο για να αντιμετωπίσει τα χρέη που την πνίγουν, παραδέχθηκε όμως πως οι φίλοι της δεν πρόκειται να ξαφνιαστούν με την κίνησή της, καθώς «ταιριάζει με τον τρελό χαρακτήρα» της.

«Είμαι ένα όμορφο άγριο κορίτσι και οι περισσότεροι άνθρωποι που με ξέρουν δεν θα ξαφνιαστούν που προσφέρω στον νικητή αυτής της δημοπρασίας την δυνατότητα να διαλέξει όποιο τατουάζ θέλει να κάνω στα οπίσθιά μου» γράφει στην ανάρτησή της, ενώ την συνοδεύει και με την παρακάτω φωτογραφία.

sexy but

«Προφανώς, τα τατουάζ είναι για πάντα, οπότε ποιος μπορεί να πει όχι σε μια διαφήμιση εφ'όρου ζωής;» αναρωτιέται η 20χρονη και... αποθεώνει το ποστ: «Επίσης, είμαι πολύ γνωστή για το ότι επιδεικνύω συχνά τα οπίσθιά μου σε κοινή θέα»!

Αν ο νικητής της δημοπρασίας μένει στο Γουέλιγκντον που μένει και η ίδια, τότε θα μπορεί να πάει μαζί της την ώρα που θα κάνει το τατουάζ, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πάρει μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με το αποτέλεσμα της επιλογής του.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα