Τατουάζ και για τις ραγάδες
Δημοσιεύτηκε 19-12-2016 στις 21:15Προβολές: 1406ραγάδες τατουάζ

Οι ραγάδες είναι κάτι ανθρώπινο και αν είσαι άνθρωπος είναι πολύ πιθανό να έχεις και ραγάδες. Στο κάτω-κάτω ραγάδες έχουν ακόμη και οι άγγελοι της Victoria Secret που πληρώνονται για να κάνουν γυμναστική δέκα ώρες την ημέρα, πόσω μάλλον εμείς που πληρωνόμαστε για να καθόμαστε σε μια καρέκλα δέκα ώρες την ημέρα.

Αν, όμως, έχεις ραγάδες και θέλεις να τις ξεφορτωθείς, γιατί μιλάμε για το σώμα σου και το σώμα του ο καθένας μπορεί να το διαχειρίζεται όπως-ακριβώς-θέλει, υπάρχει ένας τρόπος που ούτε ποτέ είχες φανταστεί. Τα tattoo!

Ένας βραζιλιάνος tattoo artist, ο Rudolph Torres, ξεκίνησε να κάνει tattoo πάνω στις ραγάδες χρησιμοποιώντας μελάνι ίδιου χρώματος με αυτό της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα before- after είναι θεαματικό, η δουλειά του tattoo artist έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα και τα ραντεβού κλείνονται το ένα μετά το άλλο!

ραγάδες τατουάζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα