Διαβάστε το 35o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Δεκέμβριος 2016) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 21-12-2016 στις 15:51Προβολές: 1365Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Δεκεμβρίου 2016 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Στη μόνιμη στήλη μας «Tattoo School» σας παρουσιάζουμε αυτόν τον μήνα το Cross Stitch tattoo που αποτελεί μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη στην όψη τεχνική και στυλ που προσομοιάζει ένα… πλεκτό. Έχει το δικό του ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα ξεχωρίζει.

Πέραν του tattoo school, στο τεύχος Δεκεμβρίου 2016 του ηλεκτρονικού μας περιοδικού δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο με φωτογραφίες για το πως θα ήταν τα μέλη συμμοριών χωρίς τα τατουάζ τους, αλλά και μια ανατριχιαστική-προφητική ιστορία για το ατύχημα της ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε και πως αυτή σχετίζεται με ένα τατουάζ.

Πέραν αυτών έχουμε φυσικά και πολλά ακόμη άρθρα, ειδήσεις και κουτσομπολιά που αφορούν τον ευρύτερο χώρο του tattoo και του piercing σε όλο τον κόσμο.

Καλό διάβασμα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με ένα ακόμη πιο δημιουργικό 2017!!!

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Δεκεμβρίου 2016 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 35 - December 2016

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα