Η γεωμετρία του Κόρεϊ Ντιβάιν
Δημοσιεύτηκε 23-01-2017 στις 19:50Προβολές: 1386divine tattoo

Ο Αμερικανός tattoo artist Κόρεϊ Ντιβάιν σχεδιάζει εκπληκτικά γεωμετρικά σχήματα στα σώματα των tattoo lovers

Η γεωμετρική τέχνη βασίζεται στην ακρίβεια και στις ευθείες γραμμές - το είδος της δουλειάς που γίνεται κανονικά με χάρακα. Έτσι, όταν πρόκειται για τατουάζ, είναι μια έντονη στυλιστική επιλογή. Παρ’ όλα αυτά, η απαλότητα του δέρματος και ο κινούμενος καμβάς του είναι τα αντίθετα της ακρίβειας. Αυτό το γεγονός κάνει τη γοητευτική τέχνη του σώματος του Κόρεϊ Ντιβάιν πιο εντυπωσιακή. Χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία όπως στα γεωμετρικά σχέδια, μεταφράζει αυτά τα σύνθετα σχέδια πάνω στο δέρμα.

divine tattoo

Αλλά αντί να δείχνουν στραβά ή ασαφή, τα γεωμετρικά τατουάζ δημιουργούνται σχολαστικά με καθαρές γραμμές και σχέδια. Ο Κόρεϊ θυμάται ότι ξεκίνησε να σχεδιάζει σε ηλικία μόλις επτά ετών. Όταν ήταν 15 χρονών, άρχισε να παρακολουθεί εκπομπές με τατού στην τηλεόραση. Τότε άρχισε να καλλιεργείται και το ενδιαφέρον του για τον χώρο. Ο ίδιος ειδικεύεται πλέον σε σκούρα τατουάζ και σπάνια θα δεις χρώμα στην τέχνη σώματός του. Αντίθετα, εστιάζει σε κομμάτια που εμπνέονται από σχέδια Μάνταλα. Χρησιμοποιώντας δυνατά περιγράμματα, συμπαγή σκίαση και αμέτρητες μικρές τελείες, συχνά δημιουργεί ένα λουλουδένιο σχήμα που ακτινοβολεί και ανθίζει γύρω από το δέρμα. Τα σύμβολα Μάνταλα χρονολογούνται από τα αρχαία χρόνια, αλλά εδώ ο Κόρεϊ τα εκσυγχρονίζει με την προσθήκη της επανάληψης σχημάτων με γωνίες που εκτείνονται και συστέλλονται καθώς κινείται το σώμα.

divine tattoo

Στο στούντιό του στη Βένις του Λος Άντζελες, ο Κόρεϊ εμφυσεί με πνευματικότητα την τέχνη του. Κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση, συνεργάζεται με άλλους tattoo artists, αλλά και designers, για να δημιουργήσει ακόμα πιο φιλόδοξα κομμάτια τέχνης. Η δουλειά του μιλά από μόνη της. Τα γεωμετρικά τατουάζ του Κόρεϊ Ντιβάϊν δεν πρέπει να καλύπτονται από ρούχα, μια και είναι τα ίδια, έργα τέχνης.

 

divine tattoo

divine tattoo

divine tattoo

divine tattoo

divine tattoo

divine tattoo

divine tattoo


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα