Αφιέρωμα της εφημερίδας «Bild» στα τατουάζ του Χολέμπας
Δημοσιεύτηκε 18-02-2014 στις 10:48Προβολές: 1370Αφιέρωμα για τον Χοσέ Χολέμπας και όχι τις αγωνιστικές τους επιδόσεις στα γήπεδα, αλλά τα τατουάζ του στην πλάτη, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η γνωστή γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η γερμανική εφημερίδα φαίνεται να δίνει μεγάλη έμφαση στο μεγάλο τατουάζ στην πλάτη του διεθνούς παίκτη του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδος, το οποίο παρουσίασε με μεγάλες φωτογραφίες στις σελίδες της.

Από την πλευρά του ο Χοσέ Χολέμπας δεν άργησε να ενημερώσει τους φίλους και τους συμπαίκτες του για τη συνέντευξη, δημοσιεύοντας με τη σειρά του την εν λόγω φωτογραφία της παρουσίασης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναγράφοντας σας λεζάντα: «Bild shows», δηλαδή: «η Bild δείχνει».

Ο Χολέμπας έκανε ένα εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό πριν από λίγο καιρό και αυτό άρεσε στους Γερμανούς που το αναπαρήγαγαν.

 

holebas tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα