Έρχεται το 4ο International Tattoo Convention της Κύπρου
Δημοσιεύτηκε 28-01-2017 στις 11:42Προβολές: 1467International Cyprus Tattoo Convention

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, διεξάγετε για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Κύπρο.

Πρόκειται για το 4th International Tattoo Convention, το οποίο θα φιλοξενεί δεκάδες ντόπιους αλλά και ξένους ταλαντούχους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ, piercing αλλά και να διαλέξουν τον καλλιτέχνη που θα κτυπήσει το τατουάζ που θέλουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου, μέχρι τις 2 Απριλίου, στον καθιερωμένο χώρο δηλαδή στον κέντρο της Λεμεσού στους χαρουπόμυλους του ομίλου Λανίτη.

Ένας χώρος ο οποίος σφύζει από ζωή, κουλτούρα αλλά και αρχιτεκτονική.

Τους tattoo artists πλαισιώνουν διάφορα άλλα καλλιτεχνικά happenings, όπως live bands, special live body airbrushing, διαγωνισμοί και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Επίσης στο χώρο θα υπάρχουν και μικρά μαγαζάκια τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση, ρούχα, κοσμήματα και διάφορα άλλα tattoo related accessories.

Η τιμή εισόδου είναι €10 ημερησίως, αλλά για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και για τις τρείς ημέρες στην τιμή των €15.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του Cyprus International Tattoo Convention στο Facebook η την ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://cyprustattooconvention.com.

International Cyprus Tattoo Convention

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα