Διαβάστε το τεύχος 36 του GreekTattoo Magazine (Ιανουάριος 2017) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 31-01-2017 στις 10:34Προβολές: 1374Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Ιανουαρίου 2017 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Στη μόνιμη στήλη μας «Tattoo School» σας παρουσιάζουμε αυτόν τον μήνα το UV Tattoo που είναι ένα «αόρατο» στυλ στο φυσιολογικό φως και φαίνεται μόνο στην υπεριώδη ακτινοβολία, πχ σε κλαμπ με black lights. Αυτή τη φορά θα δούμε το θέμα περισσότερο από εγκυκλοπαιδική άποψη καθώς υπάρχουν κάποια ανοιχτά θέματα ασφάλειας και έγκρισης των μελανιών UV και γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς δεν σας προτείνουμε να τα χρησιμοποιήσετε.

Πέραν του tattoo school, στο τεύχος Ιανουαρίου 2017 του ηλεκτρονικού μας περιοδικού δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον μικρό άρθρο για το αν είναι καλό να παίρνουμε κάποιο παυσίπονο πριν πάμε στον tattoo artist για να κάνουμε ένα τατουάζ ή όχι, κάτι που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος.

Πέραν αυτών έχουμε φυσικά και πολλά ακόμη άρθρα, ειδήσεις και κουτσομπολιά που αφορούν τον ευρύτερο χώρο του tattoo και του piercing σε όλο τον κόσμο.

Καλό διάβασμα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με ένα ακόμη πιο δημιουργικό 2017!!!

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Ιανουαρίου 2017 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 36 - Ιανουάριος 2017

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα