Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έναν πύθωνα σφηνωμένο στο piercing του αυτιού της
Δημοσιεύτηκε 22-02-2017 στις 20:37Προβολές: 1425snake piercing

Δεν θέλει πολύ το στραβό για να συμβεί τελικά και επειδή κανείς δεν θα το πίστευε, φωτογράφισε το περιστατικό που της συνέβη μια νεαρή γυναίκα από την πολιτεία του Όρεγκον των ΗΠΑ η οποία πραγματικά κατάφερε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο έχοντας φρακαρισμένο στο αυτί της τον κατοικίδιο πύθωνά της!

Το διαβάσαμε στο ΒΒC, αλλά και πάλι χωρίς τις φωτογραφίες θα ήταν δύσκολο να το πιστέψουμε. Όμως η Ashley Glawe φρόντισε να υπάρχουν οι αποδείξεις τις οποίες δημοσίευσε στο Facebook.

Έγραψε: «Mακράν μία από τις πιο τρελές στιγμές στη ζωή μου. Βρέθηκα στα επείγοντα επειδή ο πύθωνάς μου αποφάσισε να σφηνώσει στην τρύπα που έχω στο αυτί μου».

snake piercing

Το φίδι ονομάζεται Bart και αργότερα απομακρύνθηκε από την τρύπα στο λοβό του αυτιού της Ashley. Σημειώνεται πάντως πως δεν μιλάμε για συμβατικό piercing αλλά για την πιο extreme μορφή κατά την οποία σταδιακά μεγαλώνει η αρχική τρύπα που δημιουργείται, τεντώνοντας το δέρμα μέχρι να ανοίξει μια αρκετά μεγάλη τρύπα. Το είδος αυτό είναι γνωστό ως gauging.

Σχετικά με το πώς το φίδι βρέθηκε εκεί, η ιδιοκτήτρια λέει πως απλά το κρατούσε και εκείνο ξαφνικά έκανε μια κίνηση και δοκίμασε να περάσει από μέσα. Είπε πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το ερπετό σφήνωσε στο αυτί της, Οι γιατροί έκαναν χρήση τοπικής αναισθησίας στο αυτί της και με τη βοήθεια λιπαντικού έσπρωξαν πάλι το φίδι έξω από την τρύπα. Ο Bret είναι μια χαρά πάντως λέει η ιδιοκτήτρια.

 

snake piercing


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα