Δεν μπορεί να βγάλει διαβατήριο ο Βρετανός με το ρεκόρ στα tattoo
Δημοσιεύτηκε 18-02-2014 στις 15:42Προβολές: 1471tattoo passport

Δυσκολίες στη διαδικασία ανανέωσης του διαβατηρίου του συναντά ένας Βρετανός πολίτης, ο οποίος έχει καλύψει το 90% του σώματός του με τατουάζ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η δυσκολία δεν εστιάζεται στα πολλά τατουάζ, αλλά στο περίεργο όνομα του Βρετανού.

Οι αρχές της χώρα του ενημέρωσαν τον Βρετανό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα πολλά τατουάζ, τα οποία καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπο και σχεδόν το σύνολο του σώματος του, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και με το όνομα.

 

Το περίεργο όνομα

Πιο συγκεκριμένα, ο τριαντατετράχρονος Mathew Whelan αποφάσισε πριν λίγο καιρό να αλλάξει το όνομά του σε King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όταν προχώρησε στη διαδικασία αίτησης για την έκδοση νέου διαβατηρίου, συνάντησε πάμπολλα προβλήματα, με τις αρχές να του ζητάνε περισσότερα χαρτιά και στοιχεία προκειμένου να δικαιολογήσει αυτό το περίεργο και μακρύ όνομα που επέλεξε.

Πέρα από τα πολλά τατουάζ στο σώμα του ο βρετανός έχει «χτυπήσει» με μελάνι και το εσωτερικό του αριστερού του ματιού όπως είναι εμφανές στις φωτογραφίες και στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε.

tattoo passport

tattoo passport

O Βρετανός σήμερα και σε εφηβική ηλικία, πριν ξεκινήσει τα tattoo


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα