Τατουάζ στις βλεφαρίδες: Το νέο trend στο μακιγιάζ
Δημοσιεύτηκε 22-02-2017 στις 21:32Προβολές: 1832eyelash tattoo

Ξέρεις και πιθανότατα θα έχεις δοκιμάσει το κλασσικό τατουάζ, έπειτα έμαθες αυτό των φρυδιών και τώρα έρχεται ένα νέο trend και λέγεται lash tattoo. Ναι, καλά κατάλαβες! Πρόκειται για μία νέα μέθοδο που κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο έντονες χωρίς καθόλου μακιγιάζ ή ψεύτικες προσθήκες.

Η σκέψη είναι της makeup artist και hairstylist, Piret Aava και έχει σκοπό να σε κάνει να ξεχάσεις το eyeliner. Η νέα τεχνική, που η ίδια ονομάζει ''Nouveau Contour'' στόχο έχει να κάνει πιο έντονο το περίγραμμα στη βάση των βλεφαρίδων με βάση ιατρικές διαδικασίες χρωματισμού.

 Η διαδικασία περιλαμβάνει μία αρχική εφαρμογή η οποία πρέπει να ανανεωθεί μετά από 4-6 εβδομάδες και το αποτέλεσμα θα μείνει για περίπου 5 χρόνια. Τα κενά ανάμεσα στις βλεφαρίδες γεμίζονται με χρώμα για να δίνουν την εντύπωση ενός πιο πυκνού αποτελέσματος, το οποίο φαίνεται αρκετά φυσικό.   

Μπορεί ακόμα να μην μπορούμε να το δοκιμάσουμε, αφού την τεχνική αυτή απ΄ότι γνωρίζουμε δεν την κάνει κάποιος στη χώρα μας, όσες όμως το έκαναν, δηλώνουν ενθουσιασμένες. Αναμένουμε λοιπόν να καταφτάσει κι εδώ και να δούμε πως θα είναι να ξυπνάς και το βλέμμα σου να είναι σαν να έχεις περάσει 2-3 στρώσεις mascara.

eyelash tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα