ΣΟΚ: Ρώσος καλλιτέχνης δίνει παυσίπονα στη γάτα του και της «χτυπάει» τέσσερα τατουάζ!
Δημοσιεύτηκε 22-02-2017 στις 21:53Προβολές: 1824cat tattoo

Ένας Ρώσος καλλιτέχνης τατουάζ, έκανε τατουάζ στον Δαίμονα, μια γάτα σφίγγα. Της έδωσε παυσίπονα για να της κάνει μια σειρά από τατουάζ συμμοριών και τώρα οι ακτιβιστικές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων, αντιδρούν έντονα.

“Φυσικά, και λυπάμαι που του έκανε τατουάζ. Δεν είναι ότι ήθελε ο ίδιος να κάνει τατουάζ. Έχει διαφορετικό δέρμα, οπότε τα τατουάζ γίνονται διαφορετικά. Ελπίζω να μην είναι κακό γι’ αυτόν. Δεν είναι το πρώτο του τατουάζ. Συνήθως αισθάνεται καλά και αναρρώνει μετά από λίγες ώρες από την αναισθησία”, ανέφερε ο Αλεξάντρ.

cat tattoo

Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί εναντίον αυτού του καλλιτέχνη και το ίδιο και η Ελίζαμπεθ Σκόρινιν, επικεφαλής ενός κέντρου αποκατάστασης ζώων. Η ίδια ανέφερε ότι οι γάτες σφίγγες έχουν πολύευαίσθητο δέρμα και κάθε μικρός τραυματισμός μπορεί να προκαλέσει πόνο και δυσφορία. Επίσης, η αναισθησία κάνει κακό στις γάτες σφίγγες και το ποσοστό επιβίωσης είναι 50%, γεγονός που το καθιστά περιστατικό κακοποίησης.

Ο Αλεξάντρ Πουρτόβ, ο καλλιτέχνης που έκανε τατουάζ στην γάτα του, ανέφερε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ότι οι αγρότες παλιότερα έκαναν τατουάζ στα ζώα τους και δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ανήθικο τώρα.

Ένας άλλος Ρώσος καλλιτέχνης, έκανε στην γάτα του ίδιο τατουάζ με το δικό του.

 

cat tattoo

cat tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα