Νέα τατουάζ αποκτά ο Michael Scofield στο νέο Prison Break
Δημοσιεύτηκε 23-02-2017 στις 20:47Προβολές: 1882Prison Break

Mπορεί ο Michael Scofield και το "Prison Break" να επιστρέφουν αλλά τα τατουάζ τα οποία τον έκαναν διάσημο στην αρχή της σειράς δεν υπάρχουν πλέον. Νέα πήραν τη θέση τους με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που έχουμε συνηθίσει.

Η ιστορία μας βρίσκει τον πρωταγωνιστή μας παγιδευμένο σε μία φυλακή της Υεμένης. Σε αυτήν την ιστορία η οποία μοιάζει με την Οδύσσεια ο Scofield προκειμένου να επανενωθεί με τον αδερφό του Lincoln (Dominic Purcell), την σύζυγο του Sara (Sarah Wayne Callies) και τον γιο τους Mike (Christian Michael Cooper) πρέπει για άλλη μία φορά να αποδράσει.

Όπως περιγράφει και ο ίδιος ο Miller "Tα τατουάζ έχουν διαφορετική λειτουργία. Είναι λιγότερο σχέδια και έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό". Θα τα δούμε σε λίγες εβδομάδες, την Άνοιξη, καθώς η πρεμιέρα της νέας σεζόν της σειράς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα