Διαβάστε το τεύχος 37 του GreekTattoo Magazine (Φεβρουάριος 2017) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 25-02-2017 στις 09:37Προβολές: 1849Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Φεβρουαρίου 2017 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

 

 Κλείσαμε πλέον 3 χρόνια στο GreekTattoo Magazine και ελπίζουμε να συνεχίσουμε άλλα τόσα χρόνια και πολλά περισσότερα με την υποστήριξή σας που μας κάνει δυνατούς. Σε αυτά τα τρία χρόνια παρουσιάσαμε πλήθος συνεντεύξεων από σημαντικούς tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και παρουσιάσεις στούντιο στη χώρας.

 

Πάντα η συγκεκριμένη καλλιτεχνική κοινότητα μας υποδέχεται ευχάριστα και φιλικά και θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε πραγματικά γι’ αυτό. Πέραν των παρουσιάσεων και συνεντεύξεων, σας δώσαμε επίσης ρεπορτάζ για κορυφαία conventions και events του χώρου αλλά και ειδήσεις για τον χώρο, αλλά και αρκετά πιο ανάλαφρα θέματα, σχετικά πάντα με το tattoo και το piercing.

 

Πάνω στην ίδια θεματολογία συνεχίζουμε και στο τρέχον τεύχος αλλά και στα μελλοντικά. Ελπίζουμε να σας ενημερώνουμε και να σας διασκεδάζουμε με αυτή. Περιμένουμε πάντα τις προτάσεις και τις ιδέες σας.

 

Καλό διάβασμα και καλή Σαρακοστή! 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Φεβρουαρίου 2017 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 37 - Φεβρουάριος 2017

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα