Τατουάζ μέσα στο στόμα: μια τολμηρή επιλογή για λίγους
Δημοσιεύτηκε 21-02-2014 στις 12:17Προβολές: 1908mouth tattoo

Κατά καιρούς έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν τατουάζ σε πραγματικά πολύ απίθανα σημεία του σώματος. Ένα από αυτά τα ασυνήθιστα σημεία είναι το στόμα και πιο συγκεκριμένα το εσωτερικό των χειλιών. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και ευαίσθητο σημείο που μόνο η σκέψη του τατουάζ κάνει πολλούς να ανατριχιάζουν.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάτι νέο όπως το εμφανίζουν πολλοί, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει πολλά παραδείγματα τέτοιων τατουάζ, ωστόσο δεν είναι και κάτι το συνηθισμένο, καθώς μόνο κάποιοι πολύ τολμηροί, που δεν λογαριάζουν ιδιαίτερα τον πόνο τολμούν να πραγματοποιήσουν. Ούτως ή άλλος πρόκειται για ένα απόκρυφο σημείο που δεν φαίνεται με μια απλή ματιά και μόνο αν τραβήξει κανείς το χείλος του κάτω μπορεί να εμφανίζει το σχέδιό του.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε από τατουάζ στο εσωτερικό στου χείλους και σκεφτείτε μήπως κι εσείς είστε από αυτούς τους τολμηρούς που θα ήθελαν κάτι ανάλογο. Μπορείτε έτσι κάλλιστα να κρύψετε το κρυφό σας μήνυμα.

mouth tattoo

mouth tattoo

mouth tattoo

mouth tattoo

mouth tattoo

mouth tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα