Δημήτρης Σκαρμούτσος: Είναι λάθος να κάνεις tattoo για να πετύχεις στην τηλεόραση
Δημοσιεύτηκε 24-02-2014 στις 12:07Προβολές: 1408skarmoutsosΑντίθετος με τη χρήση των τατουάζ ως μέσο προώθησης κάποιων ατόμων στην τηλεόραση δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ και λάτρης των τατουάζ, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ερωτήθηκε τόσο για τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος χειρίζεται την τεράστια δημοσιότητα που έχει κερδίσει μετά τη συμμετοχή του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής Master Chef, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τους τηλεοπτικούς του «κλώνους» που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, η δημοσιότητα για τον ίδιο ήρθε όταν ήταν πλέον αρκετά μεγάλος σε ηλικία, στα 41 του, συνεπώς όπως αναφέρει, είχε ήδη διαμορφώσει μια εικόνα για τον εαυτό του και γνώριζε ήδη ποια θα είναι η πορεία του από εκείνο το σημείο και μετά.

Ο διάσημος σεφ τόνισε επίσης πως αν η δημοσιότητα ερχόταν στα 20 του χρόνια, τότε σίγουρα θα είχε «καβαλήσει το καλάμι», γιατί όπως λέει, «από εκεί που περπατάς και είναι ο κανένας, ξαφνικά σου ανοίγουν όλες οι πόρτες και η αλλαγή αυτή είναι τεράστια, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα».


Οι τηλεοπτικοί κλώνοι και τα τατουάζ

Ερωτώμενος σχετικά με τους τηλεοπτικούς κλώνους του που παρατηρούμε πλέον στην ελληνική τηλεόραση, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε πως δεν ενοχλείτε από το γεγονός, τονίζοντας παράλληλα πως «Ήταν η απομυθοποίηση του τατουάζ. Μέχρι τότε ήμασταν λίγοι και μας κυνηγούσαν, μετά άλλαξε εντελώς. Μέχρι τότε οι άνθρωποι στην τηλεόραση έπρεπε να έχουν συγκεκριμένο στιλ. Δεν έχω κανένα θέμα, ίσα - ίσα χαίρομαι να βλέπω τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν, αρκεί να ξέρουν γιατί το κάνουν. Αν κάνεις τατουάζ για να έχεις επιτυχία στην τηλεόραση, είναι λάθος λόγος».

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα