Νέο τατουάζ για χάρη του νεογέννητου γιού του από τον Μασάντο
Δημοσιεύτηκε 25-02-2014 στις 11:13Προβολές: 1422masado tattoo

Το όνομα «Salvador» του νεογέννητου γιού του, κοσμεί εδώ και λίγες μέρες το χέρι του Πάουλο Μασάντο, του Πορτογάλου μέσου του Ολυμπιακού, καθώς ο ποδοσφαιριστής σημαδεύει με tattoo στο κορμί του ότι αγαπά.

 

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έσπευσε λοιπόν να «χτυπήσει» στο αριστερό του χέρι το όνομα του δεύτερου γιού του που ήρθε στον κόσμο στα τέλη του Γενάρη, μαζί με την ημερομηνία γέννησής του: 25-01-2014, την οποία φυσικά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να τον δουν οι θαυμαστές του.

 

Τατουάζ και για τον άλλο γιο

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, ο Πορτογάλος είχε «χτυπήσει» ένα άλλο τατουάζ προς τιμή του δεύτερου και μεγαλύτερού του γιού «Santiago».

Αυτή τη φορά δεν έγραψε το όνομα του μικρού, αλλά αποτύπωσε στο χέρι του την παλάμη της μικρή του αγάπης.

 

Ο Βούδας

Ο Μασάντο είναι λάτρης των τατουάζ, κάτι που δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να το καταλάβει κανείς. Ένα από τα σχέδια που είχε προκαλέσει συζητήσεις ήταν εκείνο ενός Βούδα στο χέρι του και πάλι, το οποίο δημιούργησε τόσο θετικά, όσο και αρνητικά σχόλια στο Facebook, όπου φυσικά ανέβασε τη σχετική φωτογραφία και πάλι ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

 

Τότε ο Μασάντο είχε γνωστοποιήσει στο προφίλ του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ότι ο λόγος για τον οποίο επέλεξε το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ότι έχει καταβολές από την Ασία.

 

masado tattoo

masado tattoo


 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα