Το τατουάζ «λωτός» της Μαριάντας Πιερίδη
Δημοσιεύτηκε 27-02-2014 στις 12:04Προβολές: 1565Πιερίδη τατουάζ

Ένα τατουάζ που απεικονίζει έναν όμορφο λωτό επέλεξε να «χτυπήσει» στο χέρι της η δημοφιλής τραγουδίστρια, λίγες μέρες μόλις πριν φέρει στον κόσμο τον πρώτο της παιδί, καθώς η Μαριάντα βρίσκεται πλέον αισίως στον 9ο μήνα της κύησής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως δήλωσε η ίδια, περιμένει πως και πως την έλευση του μονάκριβου γιού της, που γι’ αυτήν είναι ότι πιο ξεχωριστό έχει ποτέ αποκτήσει στον κόσμο. Αντίστοιχα ξεχωριστό είναι και το τατουάζ που επέλεξε να «χτυπήσει» στο  χέρι της λίγες μόλις ημέρες πριν το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού.

Η εγκυμονούσα καλλιτέχνιδα επέλεξε το Black Diamond Tattoo Studio στη Γλυφάδα για το νέο της τατουάζ και πλέον περήφανη για το σχέδιο φρόντισε να ανεβάσει τη φωτογραφία με το σχέδιο στο twitter, προκειμένου να το δουν οι θαυμαστές της.

Το τατουάζ απεικονίζει ένα λουλούδι λωτού, το οποίο όπως εξήγησε η ίδια η ελληνίδα τραγουδίστρια «συμβολίζει την αγνότητα της ψυχής, που αναδύεται να ανθίσει καθαρός και αγνός στην επιφάνεια ενός βάλτου». Όπως τόνισε η Μαριάντα επίσης, το συγκεκριμένο λουλούδι «αντιπροσωπεύει την πνευματική φωτισμένη ποιότητα του ατόμου που είναι ελεύθερο να εξελιχθεί. Το άνθος, πλαισιώνουν τα ρομαντικά στοιχεία, επηρεασμένα από την τέχνη της Βικτωριανής εποχής».

Πιερίδη τατουάζ

Πιερίδη τατουάζ

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα