Αμερικανός χρωματίζει χάρτη των ταξιδιών του με τατουάζ στην πλάτη
Δημοσιεύτηκε 28-02-2014 στις 12:25Προβολές: 1354Αν ταξιδεύετε συνέχεια στο εξωτερικό, ίσως κάποιες φορές να είναι δύσκολο να θυμάστε όλους τους προορισμούς στους οποίους έχετε ταξιδέψει. Ένας Αμερικανός σκέφτηκε να τους χρωματίσει σε έναν χάρτη που σχεδίασε με tattoo στην πλάτη του.

Ο Αμερικανός Bill Passman είχε αυτή την ιδέα το 2010, με αποτέλεσμα να καλύψει την πλάτη του με ένα μεγάλο τατουάζ με το περίγραμμα όλων των κρατών της γης. Στη συνέχεια, κάθε φορά που επισκέπτεται κάποια χώρα, το χρωματίζει στον χάρτη της πλάτης του.

Το αρχικό τατουάζ με το περίγραμμα του χάρτη το έκανε ο Αμερικανός στην πόλη Αντίγκουα της Γουατεμάλα με έναν τοπικό tattoo artist κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί. Από το σημείο εκείνο, μέχρι σήμερα, ο Bill έχει πραγματοποιήσει σχεδόν 40 ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ το έργο του χρωματισμού πλέον έχει αναλάβει ο Jake, καλλιτέχνης από το Natural Mystic Tattoo στο Pineville της Λουιζιάνα των Η.Π.Α.

Ο Bill πάντως συνεχίζει ακάθεκτος τα ταξίδια του και όπως αναφέρει στο προσωπικό του blog, αυτή την περίοδο ταξιδεύει στην Ινδονησία, στη Βιρμανία, στο Βιετνάμ, στην Ταϊλάνδη και στην Ινδία.

tattoo back

tattoo back

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα