Scott Campbell: Ο tattoo artist των star και των πλουσίων
Δημοσιεύτηκε 06-03-2014 στις 12:27Προβολές: 1377scott campbell tattoo

 

 

Ο Αμερικανός tattoo artist Scott Campbell θεωρείται αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος καλλιτέχνης τατουάζ στον κόσμο, με τιμές που φτάνουν τα $1000 για την πρώτη ώρα και $300 για κάθε επόμενη. Φυσικά πελάτες του είναι διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ και του μουσικού στερεώματος και πλούσιοι που δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν κάτι παραπάνω για τα τατουάζ τους…

Ο Scott Campbell γεννήθηκε το 1977 και πλέον ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Τις καθημερινές ασχολείται ως σχεδιαστής στον τομέα της διαφήμισης σε δική του επιχείρηση, ενώ τα Σαββατοκύριακα «χτυπάει» τατουάζ για τους πελάτες του. Έτσι δεν έχει ουσιαστικά πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να «χτυπάει» τατουάζ, με αποτέλεσμα η λίστα αναμονής του να είναι τεράστια, πάρα φυσικά από τα υψηλά επίπεδα των τιμών.

Μερικοί από τους διάσημους πελάτες που προτιμούν τον Scott για τα τατουάζ τους είναι οι: Sting, Rober Downey Jr., Courtney Love, Orlando Bloom, Josh Hartnett, Marc Jacobs, Heath Ledger, Helena Christensen, Penelope Cruz και πολλοί άλλοι.

 

Καριέρα

Στη ηλικία των 20 ο Scott μετακόμισε στο San Francisco και άρχισε να ασχολείται με τα τατουάζ. Ταξίδεψε στην Ασία και στη Ευρώπη όπου χρησιμοποίησε την τέχνη επαγγελματικά. Το 2005 άνοιξε το κατάστημά του στη Νέα Υόρκη, το οποίο ονόμασε “Saved Tattoo” και από το σημείο εκείνο και μετά η φήμη και το κασέ του εκτοξεύτηκαν.

Ο πρώτος διάσημος πελάτης του Scott ήταν ο Αυστραλός ηθοποιός και σκηνοθέτης Heath Ledger, ο οποίος «χτύπησε» ένα μικρό πουλί στο αριστερό του μπράτσο. Την επόμενη μέρα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα αναζήτησαν τον καλλιτέχνη λόγω του συγκεκριμένου τατουάζ και η φήμη του Scott σε μια μέρα «απογειώθηκε». Έτσι η επιτυχία του τα επόμενα χρόνια μεγάλωσε θα λέγαμε εκθετικά, καθώς μπόρεσε να μπει αρκετά εύκολα σε ένα κλειστό «κύκλωμα» καλλιτεχνών και πλούσιων προσωπικοτήτων, πολλοί από τους οποίους έγιναν πελάτες του.

Ωστόσο ο Scott δεν δημιουργεί αποκλειστικά πάνω στο ανθρώπινο δέρμα. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει δημοσιότητα και για τα γλυπτά του, αλλά και για τους πίνακες ζωγραφικής του. Παρότι στον τομέα αυτό είναι σχετικά νέος, τα έργα του υπάρχουν ήδη σε μεγάλες γκαλερί και μουσεία τέχνης σε όλο τον κόσμο.


Τα πρώτο tattoo στο σώμα του

Ο Scott Campbell φυσικά έχει πλήθος τατουάζ στο σώμα του. Το πρώτο από αυτά το απέκτησε σε ηλικία 15 ετών και ήταν ένα ανθρώπινο κρανίο σκελετού  στο πόδι του. Όπως  αναφέρει ο ίδιος, η μητέρα του έγινε έξαλλη με την κίνηση αυτή του γιού της. Στο παρελθόν βέβαια τον είχε προειδοποιήσει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν ποτέ φτάσει στο σημείο να διαπράξει φόνο  αυτή θα παραμείνει μητέρα του, αλλά ποτέ τολμήσει να κάνει τατουάζ θα τον σκοτώσει η ίδια… Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια βέβαια, τελικά η μητέρα του  ξεπέρασε το αρχικό σοκ σχετικά γρήγορα.

scott campbell tattoo

scott campbell tattoo

scott campbell tattoo

scott campbell tattoo

scott campbell tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα