Το νέο του πανέμορφο στούντιο εγκαινίασε το Walk The Line Tattoo
Δημοσιεύτηκε 11-03-2014 στις 11:33Προβολές: 1393walk the line tattoo

Σε έναν νέο, ιδιαίτερα όμορφης αισθητικής χώρο, στην οδό Ασκληπιού 34 στη Λάρισα, στεγάζεται εδώ και λίγες ημέρες το Walk The Line Tattoo Studio, το οποίο γιόρτασε τη μεταστέγασή του με τα εγκαίνια που πραγματοποίησε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πραγματικά πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και προσεγμένα σε εικόνα στούντιο στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος χώρος, το σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα και η διακόσμηση που επέλεξαν οι άνθρωποι του στούντιο αποτέλεσαν δίχως αμφιβολία την πιο ιδανική επιλογή για τη μεταστέγαση του δημοφιλούς στούντιο της Λάρισας, που φέτος έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου και δεκάδες γνωστοί και φίλοι του Walk The Line βρέθηκαν στο κατάστημα και μετέτρεψαν το event σε πάρτι μέσα καιέξω από το κατάστημα.

Ωστόσο το πάρτι γενεθλίων για τα 3 χρόνια λειτουργίας του Walk The Line πραγματοποιήθηκε και επίσημα μια εβδομάδα αργότερα, στις 7 Μαρτίου στο Stage Club στη Λάρισα στους ήχους της Heavy Rock και Metal μουσικής με τα συγκροτήματα  Ντελίριο,  Καμικάζι και Walking Stone Giants επί σκηνής.

Ευχόμαστε καλές δουλειές και σας προτείνουμε να φροντίσετε να κάνετε μια επίσκεψη στο νέο χώρο του Walk The Line Studio.

 

INFO

WALK THE LINE TATTOO ΛΑΡΙΣΑ


walk the line tattoo

walk the line tattoo

walk the line tattoo

walk the line tattoo

walk the line tattoo

walk the line tattoo

walk the line tattoo

walk the line tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα