Συνεχίζει τα τατουάζ στα 61 χρόνια του ο Μίκι Ρούρκ
Δημοσιεύτηκε 12-03-2014 στις 11:52Προβολές: 1481rourke tattoo

Μπορεί πλέον ο Μίκι Ρουρκ να έχει περάσει τα 60 και να διανύει το 61ο έτος της ζωής του, ωστόσο η ηλικία του δεν φαίνεται ικανή να τον κάνει να σταματήσει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τα τατουάζ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε tattoo studio στο Δυτικό Χόλυγουντ, στο οποίο δοκίμασε κάποια νέα σχέδια για το νέο του tattoo στο δεξί μπράτσο.

Ο φωτογραφικός φακός δείχνει ότι ο ηθοποιός που νεώτερος υπήρξε γόης και sex symbol του Χόλυγουντ,  παρά την ηλικία του πλέον διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση το σώμα του. Η καθημερινή γυμναστική του έχει χαρίσει ένα μυώδες σώμα που θα ζήλευαν ακόμη και κατά πολλές δεκαετίες νεώτεροι άνδρες. Έτσι λοιπόν γιατί να μην έχει τη διάθεση και την τόλμη να «χτυπήσει» κάποιο νέο tattoo;

Εκεί που μας τα χαλάει βέβαια σε μεγάλο βαθμό είναι στο πρόσωπο. Ο αστέρας του κινηματογράφου μοιάζει πραγματικά αγνώριστος και πραγματικά παραμορφωμένος από το χειρουργικό νυστέρι και τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προσχωρήσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι λοιπόν δυστυχώς αν τον παρατηρήσει κανείς, το σώμα του και τα tattoo μάλλον περνούν σε δεύτερη μοίρα.

 rourke tattoo

rourke tattoo

rourke tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα