Έκανε tattoo στον σκύλο του μετά το χειρουργείο
Δημοσιεύτηκε 14-03-2014 στις 11:45Προβολές: 1356Κάποιοι άνθρωποι ίσως δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζονται ως «άνθρωποι». Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή ενός tattoo artist από τις Η.Π.Α., ο οποίος έκανε τατουάζ στον σκύλο του την ώρα που εκείνος ήταν αναίσθητος, μετά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί.

Πρόκειται για τον Αμερικανό tattoo artist Mistah Metro από το Brooklyn της Νέας Υόρκης. Ο καλλιτέχνης είχε μεταφέρει τον σκύλο του σε κλινική για ζώα, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας. Μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου και πριν ο σκύλος ξυπνήσει από την ολική νάρκωση,  ο Mistah Metro έκανε τατουάζ στον σκύλο, μια καρδιά με το όνομα της συζύγου του και ενός φίλου του.

Στη συνέχεια, με περηφάνια, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τη φωτογραφία με τον αναίσθητο σκύλο και το τατουάζ και έγραψε: "“She had her spleen removed today and the vet let me tattoo her while she was under. #dogs”, δηλαδή: «έβγαλε τη σπλήνα της σήμερα και ο κτηνίατρος με άφησε να κάνω τατουάζ ενώ ήταν ακόμη αναίσθητη»…

Η φωτογραφία και η ενέργεια του καλλιτέχνη είναι σίγουρα πέρα ως πέρα άστοχη. Ο σκύλος μάλιστα φαίνεται στην φωτογραφία σε άσχημη κατάσταση, ίσως ακόμη και να αιμορραγεί λίγο από το στόμα.

Ο Chris Torres, ιδιοκτήτης του tattoo studio Red Legged Devil πάντως έσπευσε να αποδοκιμάσει την ενέργεια του συνεργάτη του δημόσια, τονίζοντας ότι θεωρεί την ενέργεια κακοποίηση ζώου και πως το συγκεκριμένο τατουάζ δεν έγινε στο στούντιό του, αλλά στην κλινική ζώων.

tattooed dog

tattooed dog

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα