416 ώρες για τατουάζ που δεν πρόκειται να δει ποτέ
Δημοσιεύτηκε 20-03-2014 στις 11:26Προβολές: 1786Περισσότερες από 416 ώρες δερματοστιξίας στο σώμα της έχει κλείσει μια 52χρονη γυναίκα προκειμένου να καλύψει το σώμα της με όμορφα σχέδια tattoo, τα οποία όμως δεν θα μπορέσει να δει ποτέ, καθώς είναι τυφλή.

Η Fran Atkinson διανύει αισίως την 5η δεκαετία της ζωής της με τον σύζυγο και το παιδί της και είναι πλέον 3 χρόνια τώρα, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει αφιερώσει συνολικά 416 ώρες σε sessions, μετατρέποντας το κορμί της σε καμβά, χωρίς όμως να μπορεί να δει τα τατουάζ που δημιουργεί πάνω της ο tattoo artist Grez Bowman.

Ουσιαστικά όπως αναφέρει, ο σύζυγός της Ron και ο tattoo artist λειτουργούν σαν τα δικά της μάτια, περιγράφοντας λεκτικά στη Fran όλες τις λεπτομέρειες των σχεδίων που εκτείνονται από του αστράγαλους στα πόδια της έως και το λαιμό της.

Σκοπός της Fran, όπως αποκάλυψε η ίδια στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, είναι να κερδίσει το ρεκόρ Γκίνες με το να γίνει η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στην Ουαλία.

Η Fran πάσχει από μια σοβαρή κληρονομική ασθένεια των ματιών που ονομάζεται Retinitis Pigmentosa, η οποία είναι εκφυλιστική και της έχει απαγορεύσει να βλέπει τον κόσμο γύρω της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, απ’ όταν ήταν ακόμη πολύ μικρό παιδί.

atkinson tattoo

atkinson tattoo

atkinson tattoo

atkinson tattoo


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα