Piercing στις θηλές: Τιμές και φροντίδα
Δημοσιεύτηκε 24-03-2014 στις 11:48Προβολές: 3701tattoo θηλές

Η τιμή του piercing στην περιοχή των θηλών διαφέρει από στούντιο σε στούντιο και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την τιμή του κοσμήματος.  Λόγω των διακυμάνσεων αυτών θέλουμε να σας βοηθήσουμε να γνωρίζετε τι θα σας κοστίσει πάνω-κάτω η όλη διαδικασία, αλλά και πως πρέπει να φροντίσετε το σημείο τις πρώτες ημέρες.

 

Το κόστος του piercing

Οι επαγγελματίες piercers θα πρέπει να χρησιμοποιούν αποστειρωμένες βελόνες και εξοπλισμό προκειμένου να προστατέψουν την υγεία σας. Είναι δική τους δουλειά να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά και να αποστειρώνουν όλο τον εξοπλισμό. Μπορεί σε κάποιους να φαντάζει πολύ απλή διαδικασία, ωστόσο απαιτεί και χρόνο από τον piercer και γνώση και εμπειρία, ιδιαίτερα σε κάποια ευαίσθητα, ακόμη και επικίνδυνα σημεία. Έτσι λοιπόν, όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με κάθε tattoo artist, υπάρχει χρέωση ανάλογα με το σημείο του σώματος στο οποίο γίνεται το piercing, συν φυσικά το κόστος του κοσμήματος.


Γιατί πρέπει να αγοράζετε νέα κοσμήματα

Προκειμένου να προστατευτείτε από το ενδεχόμενο μιας μόλυνσης, οι περισσότεροι piercers χρησιμοποιούν κοσμήματα για το piercing σας τα οποία πωλούν απευθείας οι ίδιοι στο στούντιό τους, έτσι ώστε να είναι βέβαιοι ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας. Από τη στιγμή που η πληγή θα κλείσει, οι περισσότεροι piercers θα χαρούν να σας βοηθήσουν να αντικαταστήσετε το αρχικό κόσμημα σε περίπτωση που θέλετε κάποιο άλλο ή αν σας ενοχλεί. Απλά ζητήστε το.

 

Μέσο κόστος piercing στη θηλή

Κατά μέσο όρο ένα piercing στην περιοχή της θηλής κοστίζει 20 με 40 ευρώ, με τα κοσμήματα αντίστοιχα να κοστολογούνται στα 7-40 ευρώ. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να περιμένετε να ξοδέψετε γύρω στα 30 με 80 ευρώ συνολικά για τη διαδικασία και το κόσμημα.

 

Φροντίδα του piercing

Πολλά στούντιο, πέρα από τις υπηρεσίες τους πουλάνε και μια σειρά προϊόντων φροντίδας για τα τατουάζ και piercing που πραγματοποιούν. Είναι δική σας απόφαση αν θα αγοράσετε ένα προϊόν φροντίδας για το piercing και θα πρέπει να προσθέσετε και αυτό στο συνολικό κόστος. Οι απαράβατοι κανόνες πάντως για τη φροντίδα ενός νέου piercing περιλαμβάνουν:

- Να πλένετε τα χέρια σας πριν τον καθαρισμό του piercing

- Να χρησιμοποιείται ένα αλατούχο διάλυμα ή φυσιολογικό ορό για τον καθαρισμό αν δεν χρησιμοποιείται κάποιο άλλο εμπορικό σκεύασμα

- Μην χρησιμοποιείται σαπούνι και αφρόλουτρα πάνω από μια-δύο φορές την ημέρα. Όταν κάνετε ντους ρίξτε πάνω μια μικρή σταγόνα για να καθαρίσετε το κόσμημα, αλλά μην το αφήσετε παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα

- Ξεβγάλετε πάρα πολύ καλά για να απομακρύνετε οποιοδήποτε ίχνος του σαπουνιού από την περιοχή του piercing. Δεν είναι απαραίτητο να περιστρέφετε το κόσμημα μέσα στην τρύπα του piercing.

- Στεγνώστε με πολύ απαλά χτυπήματα με κάποιο καθαρό χάρτινο προϊόν (πετσέτα) μιας χρήσης. Οι υφασμάτινες πετσέτες μπορούν να μεταφέρουν βακτήρια στην πληγή και να πιαστούν πάνω στο κόσμημα τραυματίζοντάς σας.

 

Αξίζει;

 Ένας από τους δημοφιλέστερους λόγους για τους οποίους κάποιος κάνει ένα piercing στις θηλές του είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σημείο του σώματος είναι πολύ σέξι και προσφέρει μεγαλύτερη διέγερση.

Μπορείτε να έχετε το piercing σας μια ζωή και να αλλάζετε κοσμήματα για διαφορετική εμφάνιση. Δεδομένου ότι η αρχική «επένδυση» είναι πολύ μικρής αξίας και ότι πρόκειται για ένα κόσμημα που θα φοράτε για πολλά χρόνια, τόσο για προσωπικό στυλ, όσο και για ευχαρίστηση, το συνολικό κόστος ενός piercing στις θηλές είναι πραγματικά πολύ χαμηλό.

 

tattoo θηλές

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα