Τυφλός «χτυπάει» tattoo στον κολλητό του φίλο
Δημοσιεύτηκε 26-03-2014 στις 12:13Προβολές: 1395blind tattoo artist

Τη δυνατότητα να πάρει για λίγο το ρόλο ενός tattoo artist, έδωσε ένας επαγγελματίας σε έναν τυφλό φίλο του, αφήνοντάς τον μάλιστα να δημιουργήσει πάνω στο δικό του σώμα ένα τατουάζ.

Πρόκειται για δύο φίλους: τον Ken και τον τυφλό του φίλο Nick, οι οποίοι είναι πολύ κολλητοί φίλοι από πολύ μικρά παιδιά. Το δυστύχημα της όλης υπόθεσης ήταν ότι ο Nick έχασε την όρασή του σε ηλικία 12 ετών.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Ken από την πλευρά του εργάζεται ως tattoo artist και λόγω του ότι ο φίλος του, παρότι δεν βλέπει πλέον, λατρεύει τα τατουάζ, ο Ken αποφάσισε πριν λίγο καιρό να του επιτρέψει να «χτυπήσει» ένα πραγματικό tattoo στο σώμα του φίλου του, το οποίο να μείνει για πάντα.

Έτσι λοιπόν ο Nick κατάφερε με επιτυχία να γράψει τη φράση «YOUR MOM» («Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ») στο δεξί πόδι του Ken και με αυτόν τον τρόπο να επιβεβαιώσει τη φιλία των δύο, με ένα σχέδιο που θα κουβαλάει πάνω του ο φίλος του, την υπόλοιπη ζωή του.

Καθόλου άσχημο αποτέλεσμα για έναν τυφλό πάντως. Έχουμε δει δυστυχώς πολύ χειρότερα από άτομα που έχουν την όρασή τους…

blind tattoo artist

blind tattoo artist

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα