Έκανε tattoo τον τιμοκατάλογο των McDonald's
Δημοσιεύτηκε 27-03-2014 στις 10:46Προβολές: 1386Τον τιμοκατάλογο των McDonald’s επέλεξε να κάνει τατουάζ στο χέρι του ένας νεαρός Νορβηγός, ο οποίος όπως ανέφερε, έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με φίλους του.

Στην πραγματικότητα ο δεκαοκτάχρονος Νορβηγός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στον τιμοκατάλογο της διεθνούς αλυσίδας fast food και στην δημοφιλή κούκλα Barbie, καθώς αυτές οι δύο ήταν μόνο οι επιλογές που έλαβε από τους φίλους του. Όπως αποδείχθηκε, ο τιμοκατάλογος θεωρήθηκε προτιμότερος από το Νορβηγό που πλέον δύσκολα θα ξεχάσει στο μέλλον τι έφαγε την ημέρα που πραγματοποίησε το συγκεκριμένο τατουάζ…

Ο νεαρός Stian Ytterdahl όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του αυτή, απάντησε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε άλλη επιλογή, ωστόσο τόνισε επίσης ότι θεωρεί ότι το tattoo του έχει πλάκα, ακόμη κι αν τελικά το μετανιώσει όταν γίνει 60 χρονών.

Οι φωτογραφίες του τατουάζ στο χέρι του Νορβηγού αναρτήθηκαν από τον ίδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται ο ίδιος να αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για το νέο του απόκτημα.

Η εταιρεία McDonald’s φυσικά έχει ευνοηθεί διαφημιστικά από το όλο συμβάν. Μάλιστα ο εκπρόσωπος της εταιρείας στη Νορβηγία όταν ρωτήθηκε σχετικά με το περιστατικό, δήλωσε απλά ότι ο Stian Ytterdahl είναι προφανώς ένας ακόμη «πιστός πελάτης» της αλυσίδας fast food.

mcdonald's tattoo

mcdonald's tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα