Ποιοι είμαστε
Λίγα λόγια για το tattoostudis.gr

Καλωσήρθατε στο tattoostudios.gr, τον κορυφαίο ελληνικό online κατάλογο για studio που ασχολούνται με την τέχνη του τατουάζ.
Στη σελίδα μας μπορείτε να βρείτε διευθύνσεις και πληροφορίες για κορυφαία καλλιτεχνικά στούντιο για τατουάζ και piercing σε όλη τη χώρα, δείγματα της δουλειάς τους και συνδέσμους σε όσα από αυτά έχουν δημιουργήσει επαγγελματικές ιστοσελίδες.

Ποιοι δεν είμαστε...
Για να μην μπερδευόμαστε

Το tattoostudios.gr είναι ένας online κατάλογος και ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και ειδήσει για την τέχνη του τατουάζ και του piercing. Ωστόσο εμείς δεν διαθέτουμε κάποιο δικό μας στούντιο και δεν περοσφέρουμε υπηρεσίες tattoo και piercing.
Συνεπώς, αν έχετε απορίες και θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με τα tattoo και το piercing σας προτίνουμε να βρείτε στον κατάλογό μας κάποιο στούντιο που να βρίσκετε κοντά στην περιοχή σας και να ρωτήσετε τους επαγγελματίες του είδους.

Περί αντιγραφών
Για κάποιους που νομίζουν ότι είναι μάγκες

Εδώ και κάποιον καιρό έχουν αρχίσει να εμφανίζονται φιλόδοξοι ανταγωνιστές με online καταλόγους που αναφέρουν μάλιστα μεταξύ άλλων ότι είναι και οι πιο ενημερωμένοι κατάλογοι του χώρου (πράγμα που δεν ισχύει). Είναι λυπηρό και κάποιες φορές επίσης εκνευριστικό να ανακαλύπτεις ότι το υλικό που έχεις ερευνήσει και για το οποίο έχεις αφιερώσει πάμπολες ώρες, να το βρίσκει κάποιος έτοιμο, να το αντιγράφει και να το παρουσιάζει στην σελίδα του σαν δικό του περιεχόμενο.

Πιο εξοργιστικό είναι ακόμη το γεγονός ότι κάποιες από αυτές τις ιστοελίδες, που εμείς θεωρούμε βέβαια "πυροτεχνήματα", εκτός από το περιεχόμενο έχουν σχεδόν αντιγράψει ακόμη και το όνομα της ισατοσελίδας μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καθώς μιλάμε για ελεύθερο περιεχόμενο και ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ότι το βρήκε με τον Α ή τον Β τρόπο, ούτε βασικά επιθυμούμε να έρθουμε σε κόντρα με κανέναν.

Το tattoostudios.gr θα συνεχίσει να είναι ο κορυφαίος κατάλογος για το τατουάζ και το piercing στο διαδίκτυο λόγω ποσότητας περιεχομένου και πάνω απ' όλα λόγω ποιότητας. Αυτό είναι το δικό μας πλεονέκτημα και η δική μας δέσμευσή σε εσάς που ψάχνετε έγκυρες πληροφορίες για το χώρο του tattoo & piercing στην Ελλάδα.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας