Πάρτι γενεθλίων για τα 3 του χρόνια από το Destiny Tattoo
Δημοσιεύτηκε 29-10-2014 στις 13:16Προβολές: 1622destiny tattoo party

Την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά, να πουν μια κουβέντα και να πιούν ένα ποτό παραπάνω είχαν οι άνθρωποι του Destiny Tattoo και οι φίλοι τους, στο πάρτι που πραγματοποίησε το γνωστό tattoo studio της Αθήνας.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Bar «Παράθυρο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Τριών Ιεραρχών 1 στο Θησείο, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.  Η αφορμή για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης δεν ήταν άλλη από τη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας του στούντιο, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Πολύς ήταν ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στο πάρτι του στούντιο. Φυσικά όλα οι άνθρωποι του Destiny Tattoo, αλλά και πάρα πολλοί φίλοι και πελάτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν πιο χαλαρά, να πουν τα νέα τους, καθώς επίσης ανέκδοτα και αστεία και φυσικά να διασκεδάσουν ακούγοντας ωραία μουσική και πίνοντας το ποτό τους.

Εμείς τους ευχόμαστε να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη να ασκούν τόσο δημιουργικά την τέχνη τους. Χρόνια πολλά.

 

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου το Destiny Tattoo θα βρίσκεται στο 1st BALKAN THESSALONIKI TATTOO CONVENTION. Για ραντεβού μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@destinytattoo.gr

 

destiny tattoo party

destiny tattoo party

destiny tattoo party

destiny tattoo party

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα